Frumoasa bruneta si-a amanat pentru a doua oara cununia religioasa, fara a anunta o data precisa a mult-asteptatului eveniment. Zvonurile spun ca primele luni de casnicie au fost presarate cu accese de gelozie ale proaspatului sot, iar Catrinel e deja ingrijorata de situatia creata.

Catrinel Menghia si sotul ei, Massimo Brambati, au renuntat la nunta ce ar fi trebuit sa aiba loc in luna aprilie a acestui an si au amanat din nou evenimentul.

Cei doi isi propusesera anul trecut ca nunta sa aiba loc in septembrie 2005, odata cu casatoria civila. Pentru ca manechinul se afla in plin sezon de lucru, cei doi au amanat evenimentul pentru luna aprilie a acestui an. Dar luna aprilie a trecut si cununia nu a mai avut loc, prietenele manechinului spunand ca aceasta se confrunta din ce in ce mai des cu accesele de gelozie ale sotului ei. Presa din Romania a mai semnalat faptul ca Brambati isi tine sotia incuiata in casa, precum si ca aceasta ar fi nemultumita de refuzul lui Massimo de a-i ajuta financiar parintii aflati in Romania.