Trupa Class a decis sa-si modifice componenta: cei trei membri fondatori, Vlad Cernea, Florin Cojocaru si Mihaela Cernea isi vor continua activitatea artistica doar in aceasta formula, Anca Badiu optand pentru o cariera solo.

Cantareata a inceput sa lucreze la un album solo

Dupa aproape cinci ani de colaborare, cei patru au hotarat de comun acord sa lucreze separat pe proiectele lor muzicale. Mihaela, Vlad si Florin au deja pregatit material discografic in noua componenta, material ce va reprezenta o schimbare din punct de vedere muzical.

Anca Badiu nu a stat nici ea degeaba. Cantareata a intrat deja in studio unde inregistreaza un album solo. Anca lucreaza in paralel la emisiunea "Le boudoir d’Anca" pe care o realizeaza la Televiziunea Interactiva "U". Desi cei patru afirma ca relatiile dintre ei au ramas neschimbate, lucrurile nu stau tocmai asa. Surse apropiate Ancai sustin ca aceasta era nemultumita de tratamentul la care era supusa in cadrul trupei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.