Fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea, Roxana Iliescu, in prezent componenta a echipei de la 'Canalul de stiri', s-a casatorit ieri cu Laurentiu Gheorghe, un prosper om de afaceri. Castigatoare a titlului Miss Payboy, Roxana poate candida cu succes si la cel de cea mai sexy mireasa a anului 2006. Apetisanta mireasa a avut parte de o petrecere de zile mari la restaurantul McMoni's din Capitala, unde au fost prezenti aproximativ 200 de invitati.

Planuita a se petrece in cel mai mare secret, casatoria Roxanei Ionescu (21 de ani) cu Laurentiu Gheorghe (28 de ani) a fost pregatita minutios timp de patru luni. Cei doi s-au logodit de Craciun, cand Roxana a primit inelul de logodna o data cu traditionalele cadouri puse sub brad.

Cununia civila a avut loc la Primaria sectorului 3 din Bucuresti, unde mirii, insotiti de un intreg alai de prieteni, rude si alte cunostinte, dar si de presa, au ajuns la ora 10 dimineata. Roxana a fost imbracata intr-o superba rochie rosie, lunga, de matase, creatie a Oanei Mizil.

Pentru superba rochie rosie cu pietre Swarovsky, Laurentiu a platit 1.500 de euro, iar sandalele, perfect asortate, creatie Mihai Albu, l-au mai costat inca 10 milioane de lei. Cei doi miri au ajuns la Primarie impreuna, intr-un Mercedes CLK sport, cu patru usi, ultima achizitie a mirelui, pasionat de automobile si posesor al unor frumoase exemplare. Acesta i-a facut cadou iubitei sale pe parcursul relatiei lor un Volkswagen Bora si un Grand Cherokee.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.