Emotii mari pentru Mihai Traistariu: mai sunt doua saptamani pana la finala Eurovision, cand va incerca sa castige pentru Romania marele premiu, cu piesa "Tornero". Am fost curiosi sa aflam cum se pregateste el pentru concurs, in afara de a-si promova piesa prin tari straine? Am petrecut o zi alaturi de el si am aflat ca merge la repetitii, incearca sa se mentina in forma cu regim si fitness, isi cauta haine de scena si incearca frizuri..., dar cel mai des trece pe la biserica!

De obicei poate fi vazut la Biserica Domnita Balasa din Capitala, unde se roaga la icoana Maicii Domnului. Acolo i s-a intamplat sa fie recunoscut de cersetori si de credinciosii din biserica. Cu totii i-au urat bafta. Mihai a fost incurajat pentru participarea la concurs si de politisti. Acestia l-au prins circuland pe sens interzis pe una din arterele principale ale Capitalei, dar l-au iertat de amenda si i-au urat noroc la concurs.

Isi cauta hainele de scena potrivite

In ce priveste tinuta pe care o va purta la concursul din Grecia, Mihai Traistariu a incercat o multime de variante. Libertatea l-a insotit in timp ce si-a ales niste haine din magazinul Mondo, situat in Unirea Shopping Center din Bucuresti. Ultimul cuvant il va avea insa stilistul Costin Voicu, care va alege din "marea" de haine agreate de Mihai tinuta pe care o va crede potrivita pentru el. Voicu ne-a declarat ca va apela la o imagine de efect, structurata pe o linie clasica si totodata cu accente sport.

Trage de "fiare" la sala lui Radu Teodorescu

Mihai se straduieste ca prestatia sa sa nu dezamageasca pe nimeni. Desi are un program foarte incarcat, el face tot posibilul sa ajunga la sala de sport a celebrului antrenor Radu Teodorescu, Radu Fitness International, unde instructorii i-au facut un program de fitness. O data la trei zile, Mihai obisnuieste sa mearga si la masaj, in incinta aceluiasi complex.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.