Familia Mihutescu, una dintre cele mai instarite „ramuri“ ale autointitulatului „rege international al rromilor“, Florin Cioaba, si-a casatorit, sambata, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, unica fiica, Roxana.

Evenimentul, apreciat drept "Nunta anului 2006" in Sibiu, a fost dominat de opulenta, pe masura "rangului" miresei, nepoata regelui Cioaba. Petrecerea va dura trei zile si trei nopti si are loc intr-un imens cort, amplasat pe strada Seceratoarelor pentru cei peste 500 de invitati.

Rochie de mireasa cu cristale

Pentru ospat au fost sacrificati 100 de purcei de lapte si peste 200 de pasari, in timp ce vinul de Malaga si sampania frantuzeasca au curs in valuri. Toaleta Roxanei, o rochie de mireasa realizata de Catalin Botezatu, are aplicate zeci de cristale Swarovsky. Alaiul de nunta a fost alcatuit nu doar din limuzine, ci si din opt motociclisti adusi special din Franta. Iar trupele si interpretii invitati sa cante au plecat cu totii multumiti de onorarii, Ro-Mania, Axxa, Andreea Banica, Adi de la Valcea, Gheorghe Gheorghiu, Dinu Iancu Salajan, Puiu Codreanu, Axinte, de la Vacanta Mare, si Jean Constantin.

O casa de la socrul mare

In cursul zilei de ieri, tinerii insuratei au "contabilizat" darurile. O casa in centrul Sibiului, compusa din doua dormitoare, sufragerie, bucatarie si anexe este cadoul oferit de socrul mare. Acesta este tigan aurar, presedinte al Partidei Rromilor, prin venele caruia nu curge insa "sange albastru".

O limuzina Mercedes, intre darurile socrului mic

Pe langa traditionala salba din aur de aproape trei kilograme, alcatuita din 200 de "cocosei", Ion Cioaba Mihutescu, tatal miresei, a mai daruit o limuzina Mercedes, de culoare gri, cu un pret de catalog de 70.000 de euro, patru garnituri de mobila din lemn de santal, executate in Italia, precum si o garderoba de 200 de rochii din cele mai fine materiale. Iar "bonusul" a constat intr-un sejur in Hawaii, acolo unde tinerii insuratei isi vor petrece luna de miere.

Cele cateva miliarde de lei, cheltuite de parintii nepoatei "regelui" Cioaba, reprezinta profitul pe circa doi ani al firmei acestora, Laromet Comsib, cu obiect de activitate turnarea metalelor neferoase usoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.