Ieri, fiul cel mare al lui Nicolae si Elena Ceausescu, Valentin, a aparut pentru prima oara in public. El a fost invitat la Corbeanca, la sarbatoarea care a marcat aniversarea a 20 de ani de cand Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Valentin Ceausescu, care a fost insotit si de fiica sa, a acceptat sa vorbeasca, pentru prima data, despre contributia sa la marile performante ale Stelei din anii ‘80.

Ieri s-au implinit fix 20 de ani de la ziua in care fotbalul romanesc a intrat in istorie, ziua in care Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, trecand, la Sevilla, de FC Barcelona.

Pana atunci nicio echipa romaneasca nu mai reusise sa cucereasca un trofeu european major si, in afara de acea generatia a Stelei - care a mai cucerit si Supercupa Europei - nicio grupare de la noi nu a mai ajuns atat de sus. Ieri, eroii de la Sevilla au fost omagiati. Stelele Stelei au coborat ieri, din nou, pe gazon, adica in locul in care au stiut totdeauna sa straluceasca.

Ignorati de clubul caruia i-au adus glorie, si ai carui membri fac acum scandal pe la televiziuni si pe la meciuri, Lacatus si colegii sai au fost primiti cu bratele deschise la Corbeanca. Unde oamenii au venit din nou sa-i vada si, la fel ca pe vremuri, sa le admire maiestria. Pentru cateva ore, am avut din nou impresia ca ne aflam la varful Europei si ca lumea fotbalului inca ne admira.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.