Se numeste Vica si este inca foarte frumoasa, in ciuda faptului ca se apropie de 30 de ani.

Vica este buna prietena cu Anna Lesko. Ambele provin din fostul spatiu sovietic

Provine din fostul spatiu sovietic si a fost balerina la Melody Bar. Apoi, si-a deschis doua saloane de coafura, care au functionat in hotelurile Lido si Intercontinental, si ele proprietati ale omului de afaceri Viorel Paunescu, cel mai bun prieten. Vica este, de cativa ani, iubita selectionerului Romaniei, Victor Piturca. Dragostea lor s-a consumat mult timp intr-o casa, pe cat de luxoasa, pe atat de discreta, din cartierul 1 Mai. Ea locuieste acum intr-un apartament din Baneasa.Victor Piturca are o tinuta de invidiat in ciuda faptului ca astazi implineste 50 de ani. Este casatorit si are doi copii, un baiat si o fata.

Munca si shopping la Roma

Saptamana trecuta, Victor Piturca a plecat la Roma pentru a urmari mansa tur a finalei Cupei Italiei, dintre AS Roma si Internazionale Milano. Deplasarea este perfect justificata, avand in vedere ca selectionerul Romaniei a vrut sa fie alaturi de Cristian Chivu, capitanul nationalei, in cel mai greu meci al sau din acest sezon.

Miercuri, 3 mai, ora 8.10 a.m. Victor Piturca a coborat dintr-o masina a firmei Becali Sport si a intrat in Aeroportul "Henri Coanda". Dupa exact sapte minute, iubita sa a coborat dintr-un Kia Sportage de culoare bleu, condus de o prietena si l-a urmat la biroul de check-in. Cei doi au genti de calatorie identice, marca "Luis Vuitton", deosebit de scumpe.

Vica si Victor au petrecut cateva zile romantice

Intr-unul dintre cele mai frumoase orase europene. Selectionerul a fost la meci, s-a intalnit cu Cristian Chivu. Vica a facut shopping, iar serile s-au incheiat cu mese discrete in cele mai bune restaurante din Cetatea Eterna.

La revenirea in tara, selectionerul parea mai destins ca oricand. Ieri, s-a bucurat cu fostii sai colegi alaturi de care a castigat Cupa Campionilor Europeni in urma cu 20 de ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.