In iarna anului 2004, fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae, renunta la cariera sa muzicala pentru a-si urma iubitul, pe omul de afaceri Marius Vizer, in strainatate.

Fosta componenta a trupei A.S.I.A. si omul de afaceri Marius Vizer asteapta sa devina parinti cat de curand

Cantareata si-a motivat alegerea in principal pe dorinta de a-si intemeia o familie. Astazi, la aproape un an si jumatate de la "divortul" de formatia care a consacrat-o, Irina este dedicata complet ideii de familie si impreuna cu iubitul ei incearca sa devina parinti.

"Vrem mai multi copii"

Dupa ce a renuntat la muzica, Irina Nicolae a fost nevoita sa se adapteze unor astfel de activitati. Bruneta insa a reusit sa se reprofileze foarte repede si astazi lucreaza cot la cot cu iubitul ei in diverse proiecte internationale. "Suntem intr-adevar foarte ocupati. Pe langa afacerile la care lucrez cu Marius, eu ma ocup si de agentia imobiliara, deci am ceva treaba", a spus Irina.

Cantareata insa nu si-a abandonat planul cu care a sosit in Austria, acela de a intemeia o familie. "Ne dorim foarte mult sa devenim parinti si nu vrem doar un copil, ci mai multi. Nu vrem insa sa fortam cursul naturii si de accea asteptam cuminti o veste buna. Eu sper de fiecare data ca sunt insarcinata si traiesc emotiile de rigoare pana la proba contrarie. Atat eu, cat si Marius speram sa avem cat mai repede un copil. Cat sta in puterea noastra noi facem, adica lucram pentru asta cum se zice", ne-a declarat fosta lidera a trupei A.S.I.A.

De Sarbatori, Irina si iubitul ei au fost in vacanta la Monte Carlo. "A fost o vacanta de relaxare. Ca sa mai uitam de munca si de afaceri. Temporar, doar, pentru ca odata intorsi acasa, ne apucam din nou de ele", a spus bruneta, care a profitat de pauza si a dat o fuga si pana in Romania pentru a-si vizita parintii. Anul acesta, Irina intentioneaza sa aduca un produs nou pe piata din Romania, ca unic importator, insa, deocamdata, nu doreste sa dezvaluie prea multe amanunte despre acest proiect.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.