Unul dintre putinele nume romanesti de pe genericul productiei americane "Bloodrayne", Daniela Nane, a jucat cele mai multe scene impreuna cu celebrul actor Ben Kingsley.

In ciuda titlului sau de Sir, la filmari, britanicul, nu s-a purtat intocmai ca un gentleman cu actrita romanca. De vina a fost insa personajul interpretat de acesta: si anume Kagan, nemilosul rege al vampirilor. Pentru ca romanca i-a refuzat avansurile, acesta a violat-o si, mai tarziu, a si ucis-o, declansand dorinta de razbunare a fiicei sale, Rayne (Kristanna Loken). Filmarile au avut loc la Buftea la sfarsitul anului trecut si i-a mai avut in distributie pe Michael Madsen, Michelle Rodriguez si Billy Zane.

Sir Ben Kingsley a mai jucat in "Lista lui Schindler", "Clanul Soprano" si a luat un premiu Oscar pentru rolul din "Gandhi". Prin rolul din "Bloodrayne", Daniela Nane se alatura astfel altor actrite din Romania care au mimat experienta violului pe platourile de filmare, precum Alexandra Dinu ("Second Hand"), Nicoleta Luciu ("Azucena") sau Kitty Cepraga ("Aventura unei zile").