Manechinul Valentina Pelinel si deputatul Cristian Boureanu alcatuiesc deja un cuplu solid si care a ajuns foarte aproape de casatorie, dupa cum spun apropiatii lor. Cei doi isi doresc doi copii impreuna si fac planuri pentru vacanta de vara ce se apropie.

Una din cele mai frumoase povesti de dragoste din lumea mondena romaneasca este cea a deputatului Cristian Boureanu (33 ani) cu manechinul Valentina Pelinel (25 ani). Cei doi s-au cunoscut in luna decembrie 2004 si, dupa cum spunea tanarul deputat, a fost dragoste la prima vedere. Chiar daca Valentina locuieste in cea mai mare parte a anului la New York, iar Boureanu in Bucuresti, relatia lor nu s-a destramat, ci a devenit din ce in ce mai solida.

"Petrecem impreuna vacantele, sarbatorile, eu fac naveta Bucuresti - New York, asa ca distanta nu este un impas chiar daca locuiesc in Statele Unite", spune frumoasa blonda. Desi spun ca nu au stabilit data casatoriei lor, apropiatii lor sustin ca cei doi nu vor trece anul 2006 necasatoriti si ca vor ca fericitul eveniment sa aiba loc in cerc restrans. Pana atunci, Valentina si Cristian fac planuri de vacanta, care se apropie cu pasi repezi. "Probabil ca vom merge in locuri salbatice fie la noi in Delta, pe Litoral sau in Grecia", spune Valentina, iar deputatul precizeaza ca el vrea sa pescuiasca. Ei calatoresc foarte mult impreuna si le place asta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.