Livia Dila, prezentatoarea emisiunii 6! Vine presa, difuzata de B1 TV, si sotul ei, Cristi Giumerca, au petrecut o frumoasa vacanta in Grecia. Pastele i-a gasit la Mykonos, cea mai cosmopolita insula greceasca, un fel de Ibiza, in care se aduna sa petreaca celebritati, clubberi, hippioti, familisti sau chiar homosexuali.

Si cum cine se aseamana se aduna, fiecare dintre categoriile enumerate isi stabileste teritoriul pe unul dintre numeroase golfulete cu plaja, ferindu-se in acest fel de privirile indiscrete ale curiosilor.
Magazinele de haine, bijuterii sau creatii manuale sunt deschise pana la orele 24.00, viata de noapte fiind vestita si pentru faima cluburilor si a barurilor. In aceste locuri te poti racori cu un cocktail sau cu o apa minerala sau plata, care iti este servita numai in sticla de culoare albastra.

Desi au fost putin preocupati de cum se vor simti in noaptea de Inviere, fiind pentru prima data cand Pastele nu i-a gasit langa familie, Livia si Cristi au ramas impresionati cand au remarcat cu cata strasnicie se pastreaza traditia in acest loc.
In fiecare camera, de la hotel, au gasit cate o lumanare albastra si o cutie de chibrituri, legate cu o funda rosie, iar pe stradutele stramte si albe au putut descoperi chiar si trei bisericute, aproape una langa alta. Pe de alta parte, casele sunt aproape toate de aceeasi marime, albe, cu ferestrele albastre, iar stradutele sunt pietruite.

O alta surpriza, celebrul cuplu a avut-o la restaurant. Livia si Cristi s-au lovit de refuzul categoric al grecilor de a le servi carne in Saptamana mare.
Fructele de mare erau insa la ele acasa. Fiecare restaurant te imbia de la intrare cu 3-4 caracatite agatate la soare. Mai tarziu, am aflat ca fructele de mare nu sunt considerate de dulce in Grecia, asa ca am facut o cura de calamari, creveti si scoici, ne-a marturisit frumoasa prezentatoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.