* Din ciclul "intrebari pe care le pun fetele de la '0900.90.10.10>> cind se enerveaza ca oamenii nu suna", iata o intrebare la care, ca telespectator de bun-simt, tin sa raspund: "De cit timp aveti nevoie ca sa intrati in legatura cu noi? De 20 de ani?". Si iata si raspunsul: Distinsa domnisoara, cred ca ati estimat bine. Peste 20 de ani, poate ca as fi si eu in stare sa particip la concursul dvs. Desigur, doar in cazul in care ma voi tacani, ceea ce, sa fim seriosi, nu-i chiar exclus, avind in vedere ca imi petrec tineretile fara sa ma feresc de televizor.

* Dragi cititori, va rog sa scoateti o foaie de hirtie, pentru ca a sosit momentul unui extemporal. Eu va zic o tema de emisiune si voi ghiciti despre ce emisiune e vorba: "Injunghierea amantei din dragoste. Sotia si fata atacatorului acuza mama iubitei acestuia". Senzational, trebuie sa va dau tututor nota 10 fiindca, fara sa fi vazut neaparat editia cu pricina, absolut toata lumea a ghicit ca e vorba de "Dan Diaconescu in Direct", respectiv de OTV. Iar, ca bonus la nota 10, precizez ca, pe linga talk-show-ul cu mama si fiica agresorului, am avut ocazia sa urmaresc si un interviu cu injunghiata. Cu greu, caci, taiata si pe la git fiind, fata de-abia vorbea. Ma rog, parerea mea e ca D.D. nu s-ar fi abtinut sa-i ia victimei un interviu nici daca amantul i-ar fi taiat capul cu totul…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.