Dupa ce la sfarsitul lunii iunie va deveni mama, Nadia Comaneci se va pregati pentru un alt eveniment important din viata sa.
Ea si sotul sau, Bart Conner, au primit propunerea de a fi nasii de cununie ai fostei campioane americane de gimnastica, Dominique Moceanu, de origine romana. "Ne-am intalnit cu Dominique si viitorul sau sot, Mike, un tip foarte cumsecade, de profesie doctor ortoped, la Hall of Fame. Ne-au spus ca pentru ei va fi o mare onoare sa-i cununam. Se pare ca vom fi nasi", ne-a dezvaluit Zeita de la Montreal. Fosta gimnasta ne-a mai spus ca a schitat deja camera pe care o va avea baietelul pe care-l va naste: "Am ceva idei pentru cel mic, referitor la aranjamente. Astept doar imputernicirea arhitectei care va veni zilele astea sa discutam. Vom stabili impreuna cu Bart ce vom face".

Nadia ne-a mai spus ca la sfarsitul acestei luni va avea loc o noua petrecere pentru bebelusul pe care-l va avea, in care va primi alte cadouri pentru micut: "Lou Kerr, o doamna dintr-o familie faimoasa, de milionari ai petrolului, o buna prietena a noastra, care a fost si la nunta, vrea sa organizeze aceasta petrecere, la un club privat, la sfarsitul lunii mai".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.