Seducatoarea Nicole Kidman a dezvaluit ca mariajul ei cu Tom Cruise a fost de la inceput sortit sa se destrame din cauza rochiei de mireasa in care s-a prezentat in fata altarului, rochie cumparata inainte sa se intalneasca pentru prima oara cu cel care avea sa-i devina sot.

Nicole si Tom au fost casatoriti 10 ani si s-au despartit in anul 2000, detaliile acestui divort nefiind impartasite presei. Dar Nicole Kidman a dezvaluit recent ca "a fost pacalita" de o superstitie si ca nu va mai repeta aceeasi greseala: sa-ti cumperi o rochie de mireasa inainte sa-ti cunosti viitorul sot.
"Este groaznic, mi-am cumparat rochia de mireasa - o frumoasa rochie din anii '20 - de la un targ de antichitati din Amsterdam. (...) Am cumparat aceasta rochie cu gandul ca voi intalni in curand persoana cu care ma voi casatori. (...) Intr-adevar, m-am intalnit cu viitorul meu sot patru ani mai tarziu si am imbracat rochia in fata altarului", a explicat ea.
"Nu incercati sa faceti la fel. Aduce ghinion. Eu nu am sa mai fac niciodata aceeasi greseala", a mai adaugat frumoasa roscata de origine australiana, precizand ca de aceasta data este gata sa-si incerce din nou norocul intr-o casnicie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.