Cristi Chivu, capitanul nationalei de fotbal, este alaturi de Diana, sora sa mai mare, la debutul acesteia in presa scrisa, ca director al unei reviste de turism destinate oamenilor cu bani din Romania.
Principalul subiect al numarului inaugural al revistei "Expert Traveler" este viata la Roma a fotbalistului Cristi Chivu, care, de dragul surorii sale, Diana, director general al publicatiei, a lasat sa-i fie fotografiata casa din capitala Italiei. Astfel, in premiera, revista "Expert Traveler", care a aparut pe piata miercuri intr-un tiraj de 20.000 de exemplare, publica fotografii cu apartamentul in care Cristi Chivu locuieste la Roma.

Casa fotbalistului, formata dintr-un spatios livingroom si 3 dormitoare, e amplasata intr-o zona cocheta a Romei, iar de pe terasa are o panorama impresionanta asupra "orasului etern". Locul favorit din casa al jucatorului este una din vitrinele bibliotecii unde, alaturi de cateva iconite, sunt expuse distinctiile pe care le-a primit de-a lungul carierei sale sportive.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.