Top-modelul este imaginea parfumului Donna Karan pe o perioada de trei ani
Elena Baguci a fost intervievata de catre revista "Telva" din Spania, interviu care a aparut in editia din luna mai 2006 si care a fost realizat in timpul Saptamanii Modei de la Madrid, in ianuarie 2006. La acest eveniment Elena a fost remarcata drept unul dintre cele mai bune modele de catre designerii spanioli. In acest interviu de 5 pagini, Elena este declarata ca fiind una dintre cele mai "promitatoare" talente din noul val al ultimilor ani pe plan mondial si viitoare ambasadoare a celui mai recent parfum Donna Karan ce va fi lansat in septembrie 2006.

Contractul, ce se intinde pe o perioada de trei ani, ii va rotunji contul romancei cu 700.000 de dolari. De asemenea, se asteapta aparitia unei coperte si a unui editorial in editia spaniola a celebrei reviste "Vogue", cu care Elena a lucrat deja de sapte ori pana in acest moment.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.