Arsenium, Natalia Gordienko si Connect-R au inceput un turneu de promovare la sfarsitul lunii aprilie pentru piesa care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2006.
Cei trei vor promova piesa "Loca" (deja oficial lansata in Romania) in Malta, Armenia, Cipru, Ucraina, Bosnia, Lituania, Letonia, Belarus, Bulgaria si Portugalia. Turneul de promovare va mai include si alte tari unde O-Zone continua sa fie o le-genda.

Show-ul pe care il pregateste reprezentantul Moldovei va fi plin de surprize, mizand pe o imagine moderna si echilibrata. Coregrafia va fi semnata de Teodor Radulescu, iar art-director va fi Petre Talea (specialist in show-uri televizate). Intre timp, pentru ca dansul constituie o parte foarte importanta a show-ului pe care Arsenium il pregateste pentru Eurovision, el danseaza in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", ajutand-o astfel pe coechipiera (si noua sa iubita), Aliona Munteanu, sa obtina o proteza pentru picior tatalui sau.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.