Dupa succesul de la Eurovision 2005, Luminta Anghel a devenit o prezenta extem de activa in peisajul show-biz-ului romanesc. Ambitioasa din fire, interpreta nu s-a multumit doar o cariera muzicala.

Ea a conchetat cu micul ecran, avand aparitii episodice intr-o telenovela, cunoscuta publicului nostru. Mai nou, fanii cantaretei o pot vedea in rolul de prezentatoare TV, alaturi de Luana Iabaka. Desi se implica foarte mult in realizarea emisiunii, cantareata nu se gandeste sa renunte la muzica. Solista are planuri mari pentru 2006. Ea a inceput sa inregistreze piesele, pentru un nou proiect muzical, alaturi de un faimos producator si compozitor englez, Blair MacKichan. Incantat de cum a lucrat cu Luminita, si de calitatile vocale ale acesteia, Blair o sa duca piesele interpretei la studiourile "Sony BMG" din Anglia, pentru a le promova si acolo.

- Cum l-ai intalnit pe Blair MacKichan?
- Pe Blair l-am cunoscut la mijlocul lunii februarie, cand a venit, pentru prima data, la noi in tara, alaturi de cei de la "The Wright Thing". Atunci, cu ocazia concertului, "Big LA Show" organizat de firma noastra de productie "LA Entertaiment", am avut ocazia sa cant, alaturi de Blair.

- Cum a debutat colaborarea cu Blair?
- Dupa concert, Blair s-a declarat "indragostit" de vocea si de calitatile mele atat vocale cat si artistice. Astfel, el s-a decis sa colaboreze cu mine pentru realizarea noului meu album. Cum nu puteam sa ratez o astfel de ocazie, pentru orice artist din Romania, luni, a doua zi de Pasti, m-am si apucat de treaba. Blair si-a tinut promisiunea si a revenit in Romania, cu sase piese compuse pentru mine. Din acestea am ales doar trei, pe care am reusit sa le inregistram, intr-un timp record: doua zile, in studioul lui Andrei Kerestely.

- Ce va aduce nou albumul pe care il pregatesti?

- Sunt hotarata sa abordez si un alt gen muzical decat cel pe care l-am interpretat pana acum. Spun asta deoarece, una din piesele "daruite" de Blair are influente orientale, desi isi pastreaza linia de baza, aceea fiind una pop... Sper ca publicul o va descoperi pe noul meu material discografic. Vreau ca noul meu album sa fie promovat si afara, respectiv in tarile nordice, dar si in Grecia, unde, anul acesta, se desfasoara Eurovision-ul.

- Cum te impaci cu Luana Ibaka?
- Extraordinar! Ne intelegem foarte bine, comunicam usor. Aceasta relatie mai speciala o avem poate si datorita faptului ca ne cunoastem de multa vreme.

- Care a fost cel mai impresionant caz prezentat in emisiune?
- Cel mai mult m-a impresionat Tanta, din Slobozia, femeia care a sufe-rit de cancer si a fost operata... Dar toate cazurile sunt impresionante, caci nu este usor cand suferi din dragoste...

- Crezi ca emisiunea ta va reusi sa schimbe ceva din mentalitatea noastra?
- Cred ca este mai este foarte mult pana atunci, pentru ca e multa saracie in Romania, iar lipsa de informatie si de educatie e ingrijorator de mare. Motiv pentru care cele mai multe femei din astfel de medii sociale isi accepta, cu smerenie destinul, fara a se gandi prea mult la viata lor.

- Cand mai ai timp sa te ocupi si de afaceri?
- In general nu prea am timp. Dar am noroc ca am o echipa foarte mare, care lucreaza pentru mine. De partea pragmatica a lucrurilor se ocupa partenerul meu de afaceri.

- Ce proiecte mai pregatesti?
- Imi doresc sa fiu sanatoasa, pentru ca sa am multa forta si putere de munca si pentru ca imi doresc ca viata mea sa fie plina de realizari personale si profesionale


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.