Viorel Catarama a fost surprins de paparazzii revistei „CIAO!“ in dupa amiaza zilei de joi, 6 aprilie, pe strada Povernei, numarul 24-26.

Viorel Catarama ii impartaseste blondei cate ceva din secretele sale

Dupa ce si-a parcat Maybach-ul sau negru, omul de afaceri a intrat intr-un bloc de unde a iesit cateva ore mai tarziu. Colegii de la CIAO au remarcat, in cel mai recent numar al revistei, faptul ca Viorel Catarama nu a apelat de data aceasta la soferul sau, preferand sa mearga oarecum incognito in...treaba lui. Ce cauta acolo? Cei care au raspuns la aceasta intrebare au fost tot colegii de la publicatia sus-aminitita care l-au regasit pe Viorel Catarama, chiar in Vinerea Mare, in compania a doua femei care au elucidat "cazul".

Adresa buclucasa

Cine trona, vineri, 21 aprilie, in jurul orei 13.00, pe una dintre canapelele elegante ale cafenelei "Louis" din Capitala? Viorel Catarama. Langa el, o blonda ii tinea companie, supravegheata indeaproape de prietena ei, bruneta. Cine sunt cele doua domnisoare misterioase care il incantau pe Catarama? Brunetei i se spune Peggy, este casatorita si se pare, face un soi de afaceri cu Viorel Catarama, "afaceri" vechi de cand lumea.

Prietena ei este profesoara de tenis in Dubai, unde lucreaza de ceva vreme. Blonda a venit sa petreaca in Romania Sfintele Sarbatori de Paste alaturi de sotul ei. Dar a "aterizat" pentru o ora in compania liberalului. Dupa ce au facut cunostinta la un pahar, Catarama s-a ridicat si a plecat. Cu Maybach-ul lui. Cele doua femei au ales un Opel cu numere de Germania, proprietatea lui Peggy. Viorel Catarama a fost lasat de obiectivul aparatului foto in plata Domnului, iar blonda si bruneta pe strada Povernei, numarul 24-26, la aceeasi adresa de unde iesise politicianul (in ziua de 6 aprilie), la inceputul materialului nostru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.