Top-modelul roman Alina Puscau a avut parte de actiune ca in filme la inceputul acestei saptamani.

Manechinul roman s-a incaierat cu Lindsay Lohan, amanta iubitului ei

Conationala noastra a fost "surprinsa" in pat cu logodnicul ei, regizorul Brett Ratner, de nimeni alta decat de amanta acestuia, actrita americana Lindsay Lohan. Cand s-a trezit cu intrusa in dormitor, titulara Alina a devenit foarte nervoasa si a sarit la bataie. Potrivit cotidianului "New York Post", femeile s-au incaierat pana in fata casei, sub privirile socate ale vecinilor. Putin cam sifonata dupa paruiala, actrita a amenintat-o pe Alina ca va anunta autoritatile sa o deporteze.

In tot acest timp, Ratner a stat ascuns in dormitor. Scena s-a petrecut la vila acestuia din California, unde Lohan intrase formand codul electronic pe care i-l daduse insusi iubitul Alinei cu recomandarea de a-l vizita "oricand doreste". Incidentul a fost provocat, se pare, de faptul ca Ratner a omis sa-i spuna lui Lindsay ca are o iubita de mai bine de doi ani. Ratner este logodit cu Alina din noiembrie anul trecut, cand i-a pus pe deget un inel cu un urias diamant galben.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.