Actrita Oana Pellea va aparea la inceputul acestei toamne pe marile ecrane intr-o productie Universal Pictures alaturi de nume grele ale cinematografului mondial precum Michael Caine, Julianne Moore.
Romanca a fost aleasa sa faca parte din distributia filmului "The children of men" in urma unui casting la care s-au inscris sute de actrite din Europa de Est. Cu toate ca, in aceeasi perioada, filma pentru telenovela "Pacatele Evei", Oana Pellea nu putea rata o astfel de ocazie si a acceptat pe loc contractul cu Universal Pictures. Timp de cateva luni, actrita a facut naveta Bucuresti-Londra, pentru a filma in paralel si pentru telenovela si pentru productia regizata de mexicanul Alfonso Cuaron. "The children of men" este o drama SF si de aventura despre o lume viitoare incapabila sa mai procreeze. Pelicula isi va face debutul pe marile ecrane in Statele Unite pe data de 29 septembrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.