LifeStar29 Aprilie 2006

Lectura de un minut

Sanii Andreei Antonescu au devenit subiect de interes general, alaturi de inundatii, accederea Romaniei in UE si termopanele lui Nastase. Pentru ca specialistii in chirurgie nu au reusit sa raspunda concludent la intrebarea "Are nevoie Andreea de o operatie pentru ridicarea bustului?", am cerut parerea romanului simplu, pe care il intalnim la orice colt de strada, pe santier sau la buticul din apropiere.

Gheorghe Iova, 30 de ani, muncitor: "Sunt cam cazuti. Nu cred ca are nevoie de silicoane, cred ca ar trebui doar sa-i ridice. Sanii sunt frumosi, dar sunt cam lasati".

Pandele Petrica, 29 ani, muncitor: "Eu sunt de parere ca sunt frumosi. Andreea arata foarte bine asa cum este. Nu merita sa-i strice si sa puna silicon sau sa-i ridice. Daca se opereaza acum, la 60 de ani ce mai face?"

Daniel Vladila, 30 ani, muncitor: "Sunt de acord cu colegul meu, Petrica. Fata asta arata foarte bine si este naturala. Momentan nu cred ca e cazul sa-si faca ceva. Poate pe viitor, dar acum nu e cazul".

Aurel Matei, 36 ani, muncitor: "Nu-mi plac. Parerea mea este ca trebuie sa-si puna silicon, sa se opereze, sa faca ceva. Daca vrea, o ajutam eu si colegii mei. O lucram cu flexul".

Veronica Dicoara, vanzatoare covrigi: "Andreea are o feminitate nemaipomenita, are un zambet si niste gropite foarte frumoase. Din ce am auzit eu, s-a operat la fata in America, dar arata foarte bine asa. Sanii sunt perfecti, nu ar trebui sa mai faca nimic la ei. Singurul ei defect este ca are paranteze intre picioare, dar lucrul asta nu este tratabil. Nu cred ca se poate opera de paranteze".

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.