Formatia Sensor va prezenta, in perioada 8-17 mai, o serie de concerte in Singapore, in cadrul primului turneu pe care il sustine in afara Europei.

Spectacolele pe care membrii formatiei le-au pregatit cuprind o serie noua de elemente pirotehnice.

"Suntem convinsi ca turneul pe care il avem in Asia este o experienta unica. Ne deplasam catre o lume noua, avand o cultura foarte diferita de cea a europenilor cu care suntem obisnuiti. Este o adevarata provocare si vom profita de aceasta vizita pentru a inregistra videoclipul ultimei noastre melodii, locatia aleasa pentru filmarea acestuia fiind Malaysia", a declarat Paul Ilea, liderul trupei Sensor.
Pentru Sensor, vizita pe continentul asiatic este o premiera, formatia sustinand pana acum recitaluri numai in Europa - Festivalul Modei de la Budapesta, Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons, Festivalul Golden Drum din Portoroz si Saptamana Modei la Paris, se arata intr-un comunicat remis Mediafax. Infiintata in 1998, formatia Sensor este cunoscuta datorita celor doua albume ale sale - "E-volution" (2004) si "Lands - Distant Voices" (2002). Cu albumul "Lands...", formatia s-a remarcat ca fiind prima din Romania care a compus un album world music. Sensor abordeaza stiluri muzicale diverse, precum drum & bass, hip-hop, jazz, funk, rock sau latino.

Ceea ce da unicitate grupului este imbinarea muzicii cu teatrul, pantomima sau dansul, precum si folosirea unor instrumente mai mult sau mai putin conventionale: sintetizatoare, pick-up-uri, butoaie, polizoare, chitari, flaut si voce.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.