Starurile de parte feminina nu stiu ce sa-si mai faca pentru a rupe gura targului. Extensii de par, modificarea nasului, micsorarea sau marirea sanilor, nimic nu este prea mult atunci cand iti doresti sa te simti bine in propria piele.
Enervata de criticile aduse de designerul Rasvan Ciobanu care a strambat din nas cand a venit vorba de look-ul sau, Julia, in prezent jumatatea blonda a trupei Sexxy, s-a hotarat sa isi angajeze propriul stilist, desi a fost tentata sa apeleze la mai multi designeri celebri la noi pentru tinute. Seria modificarilor de imagine a inceput cu extensiile de par si va continua cu alte schimbari. Investitia nu se va rezuma la aparitiile scenice, Julia hotarand ca este cazul sa aiba garderoba aleasa de stilist si pentru aparitiile zilnice.

UN NAS PERFECT

Giulia (ex-Candy) a decis ca a venit timpul sa schimbe ceva la ea. Nu sa-si ia stilist, nici sa-si mareasca sanii sau sa apeleze la extensii. Ci sa-si opereze nasul. Ea a fost sfatuita de prietena ei Lili Sandu, logodnica sportivului Bogdan Stelea, sa-si faca respectiva operatie la doctorul Stan de la Bacau, (supranumit "doctorul vedetelor"). Costurile rinoplastiei vor fi acoperite de catre Space Music&Film, care a dorit ca vedeta sa arate "perfect".

SARACUL DECOLTEU

Spre deosebire de doamnele si domnisoarele care nu-si gasesc locul in lume daca nu-si imbogatesc bustul cu silicon, mai exista si Eve care viseaza la sani feciorelnici. Natura a fost extrem de generoasa cu Anca Badiu , componenta trupei Class, atunci cand i-a stabilit proportiile pieptului. Insa posesoarea considera ca sanii mari sunt o povara, o incomodeaza cand face sport si i se pare ca arata vulgar. Anca a incercat in urma cu cinci ani sa-si rezolve problema apeland la doctorul Rudner din Miami, spune revista Story. Chirurgul plastician i-a taiat insa avantul pentru ca mamoplastia de reductie nu poate fi facuta atata timp cat bustul se tine inca tantos. Anii au trecut, pieptul nu si-a pierdut din farmec, iar rabdarea Ancai a ajuns la limita. Curand vedeta se va lasa pe mainile unui doctor din Romania, in speranta ca acesta va gasi solutia salvatoare. Pretul unei astfel de interventii ajunge la noi in tara la 4.000 de euro, in timp ce in strainatate se incadreaza intre 5.000 si 8.5000 de dolari. Si Alina din trupa A.S.I.A. se gandeste foarte serios sa treaca la sutiene cu cateva numere mai mici. Lasand la o parte admiratia barbatilor, blondina vrea doar sa se simta in largul ei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.