In septembrie anul acesta, Amalia, sotia lui Ilie Nastase, va aduce pe lume al cincilea copil al celebrului tenismen, (prima sotie a lui Ilie Nastase a fost o belgianca, Dominique Gratzia, cu care o are pe Nathalie, iar cu Adelaide Alexandra King, a doua sotie, a infiat doi copii).
Desi cei trei copii ai sai se afla peste hotare, tenismenul vorbeste cu ei si ii viziteaza periodic. Dupa cum se stie, vestea ca Amalia Nastase este din nou insarcinata a venit chiar de Craciun. Intrebata, la momentul acela, ce doreste, baietel sau fetita, "Generalul", cum o alinta Ilie, a raspuns: "Ce-o fi, numai sanatos sa fie". Acum lucrurile sunt clare.

La un control efectuat intr-o clinica din Paris, cu cateva zile inainte de Paste, Amalia a aflat ca va avea inca o fetita, spre dezamagirea tenismenului, care ar fi vrut un fratior pentru Alessia, primul lor copil, in varsta de trei ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.