Trupa Simplu a filmat de curand un videoclip la piesa “Oficial imi merge bine”, piesa ce da si titlul noului album al trupei.

Clipul prezinta o poveste de dragoaste ce se desfasoara in anii ‘30, al carei personaj principal este Aneta Parris, o frumoasa cehoaica. In clip mai apar si alte personaje cunoscute publicului (in costume specifice perioadei respective): Dan Teodorescu, Alex, Don Baxter, Cream si Anda Adam.

Alegerea a fost motivata de faptul ca fiecare dintre acestia a colaborat pe albumul Simplu preconizat sa apara luna viitoare. Scenariul clipului este semnat de Marius Moga, Smiley, CRBL si Iulian Moga, iar directorul de imagine este Radu Aldea.

Baietii au avut parte si de ceva intamplari haioase, menite sa destinda atmosfera: in timpul unei figuri de dans, lui Smiley i s-au rupt pantalonii in partea dorsala... A-cest album este primul din trilogia "Febra Simplu"; cele trei albume vor fi lansate consecutiv, intr-o perioada relativ scurta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.