Cea care determina se pare, o noua ruptura in A.S.I.A, bruneta Irina, a lipsit de la ultimele concerte, preferand compania noului iubit, omul de afaceri Marius Vizer. Dupa cum spun apropiatii celor patru cantarete, Irina, din pozitia de iubita a impresarului formatiei, Florin Ionescu, s-a comportat mereu ca o stapana, ceea ce a iscat multe nemultumiri, intotdeauna inabusite de fostul ei partener. in ceea ce-l priveste pe Vizer insa, Irina se pare ca a fost nevoit sa duca multa "munca de convingere" pana a-i castiga inima acestuia. Trupa A.S.I.A. a fost marcata pana in prezent de trei schimbari, fiecare plecare lasand in urma aceleasi speculatii: ca temperamentala Irina, iubita managerului Florin Ionescu, are un comportament autoritar cu colegele ei si incearca sa le eclipseze prin orice mijloace.

Nemultumirile au plecat de la cele mai marunte probleme cum ar fi costumele de scena, care ar fi fost alese in asa fel incat sa nu le scoata celorlalte in evidenta formele mai bine conturate decat ale ei, aparitiile in presa s.a.m.d. Cele mai multe interviuri erau date de Irina, care se straduia sa fie cea mai cea. Totul s-a acutizat dupa ce l-a cunoscut pe Marius Vizer, un afacerist instarit, dar cautat de politie. Apropiatii cantaretei spun ca aceasta a fost nevoita sa lupte pentru iubirea acestuia, deoarece noul iubit, chiar daca se apropie binisor de 50 de ani, este in permanenta cautare de partenere frumoase, tinere si cu potential artistic.

Pentru afacerist Irina l-a parasit pe Florin, a plecat din apartamentul acestuia, dar, stupoare: Marius Vizer nu s-a aratat incantat sa o gazduiasca pe Irina la el acasa, asa ca bruneta s-a vazut nevoita sa locuiasca o vreme la biroul ei de langa Mall. Timp de trei luni ea a incercat sa-l convinga pe afacerist ca este femeia vietii lui si n-au lipsit momentele tensionate, dar se pare ca in cele din urma a reusit, deoarece ea a fost vazuta impreuna cu acesta, de Craciun si de Revelion, in Austria. intre timp situatia in A.S.I.A. s-a inrautatit, absentele dese Irinei alimentand nemultumirile celor care se ocupa de destinele formatiei. Asa se face ca fostul iubit al Irinei, Florin Ionescu si compozitorul Adrian Ordean (cel care a infiintat trupa) se pregatesc s-o inlocuiasca pe Irina cu o cantareata noua, care sa nu creeze disensiuni in grup si care sa respecte programul impus de manageri.

Ieri a reziliat contractul cu A.S.I.A.

Irina, aflata in prezent in Austria cu iubitul ei, Marius Vizer, ne-a declarat ca a reziliat ieri contractul cu A.S.I.A. pentru ca deja are alte obligatii. Printre prioritati se numara si intemeierea unei familii. Ea recunoaste ca este nemultumita de atmosfera tensionata care a caracterizat in ultima vreme relatiile ei cu celelalte "asiatice", dar este convinsa ca a luat decizia corecta. Cat despre relatia cu Marius Vizer, Irina spune ca nu au existat perioade nefaste intre ei si ca e pe deplin fericita. "Astazi ( n.r.-ieri) am reziliat contractul cu trupa. Perioada A.S.I.A. a fost cea mai buna din viata mea, dar acum am alte proiecte, chiar o familie. in trupa era o atmosfera tensionata de cateva luni, mai ales dupa ce redactiile unor ziare au fost intoxicate cu e-mailuri impotriva mea. Cat priveste relatia mea cu Florin (n.r. - Florin Ionescu, managerul trupei) pot spune ca s-a sfarsit cu multa vreme in urma. Nu au existat doua relatii in paralel. Eu nu sunt o persoana duplicitara. Cu Marius sunt multumita si fericita. Nu e adevarat ca am inceput relatia prost. Ne-am inteles bine inca de la inceput".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.