La mai bine de sase luni de cand au anuntat ca s-au despartit, Ileana Lazariuc si Ion Tiriac Jr. sunt din nou impreuna, mai fericiti ca niciodata.

Potrivit unor surse din anturajul lor, cei doi si-au reluat relatia amoroasa de ceva vreme si acum se afiseaza din nou ca un cuplu. Ileana a petrecut Sarbatorile de Paste impreuna cu Ion Ion la Monte Carlo, oras in care se afla una dintre resedintele oficiale ale familiei Tiriac. Semn ca lucrurile merg din ce in ce mai bine intre cei doi este si mutarea iminenta a Ilenei in Franta.

Bruneta intentioneaza sa se mute la o aruncatura de bat de principatul monegasc, unde iubitul ei isi petrece cea mai mare parte din an. Ileana a marturisit public faptul ca doreste sa se inscrie impreuna cu prietena sa, Lili Sandu, la o scoala de actorie la Paris.

Ileana si Ion Tiriac Jr. s-au cunoscut in urma cu trei ani, s-au logodit la sfarsitul lui 2004 si s-au despartit anul trecut in octombrie. Dupa destramarea relatiei, Ileana a pastrat inelul de logodna, iar de curand, mai exact de ziua ei (24 aprilie), bruneta a mai primit, potrivit unor surse neoficiale, inca unul. Evident, tot de la Tiriac Jr.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.