Corina Chiriac a parasit viata artistica pentru o vacanta de 8 luni in Argentina. "A fost o perioada fericita din viata mea. Stateam la soare intr-o gradina japoneza din Buenos Aires si am avut timp sa-mi adun niste idei pe care le-am pus intr-o prima carte", ne-a marturisit solista la intoarcere.

Corina a vizitat in Argentina manastirile vechi, spaniole, din Nordul Argentinei. Asa se face ca in Cordoba de Argentina a vazut o copie a Grotei de la Lourdes, unde Sf. Bernadette a vazut-o pe Fecioara Maria. Artista a vizitat Buenos Aires de la cap la coada, a facut cumparaturi de pe o strada precum Lipscaniul bucurestean si s-a plimbat pe cel mai mare bulevard din Argentina, daca nu si din lume, ce avea nu mai putin de 14 benzi de circulatie. Bulevardul se numeste 9 Iulie, dupa Ziua Nationala a Argentinei.

Veterana cantareata se poate lauda ca l-a cunoscut pe cel mai mare pictor argentinian, Perez Celis. Tot la Buenos Aires, Corina a avut ocazia sa-l intalneasca pe compozitorul argentinian Palito Ortega, autorul a numeroase slagare si cunoscut in anii '70 pentru melodia "La felicita". In prezent, cantareata se pregateste pentru turneul, pe care il va efectua in luna mai in Germania.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.