Pe OTV, intr-o seara, se destainuia insusi Mihai Constantinescu. Insusi Mihai Constantinescu se destainuia, frate! Cum m-am prins ca se destainuia? Pai, Mihai Constantinescu era prezent in studio, iar emisiunea era titrata "Mihai Constantinescu se destainuie", de unde am dedus ca exista o legatura clara intre Mihai Constantinescu si tema emisiunii lui Dan Diaconescu in Direct. In fine, poate e cazul sa va spun adevarul: in realitate, Mihai Constantinescu nu facea nici o destainuire.

El doar isi cinta cintecele, anunta insistent un nou album, parea ca l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior atunci cind cite-o telespectatoare ii declara iubire vesnica si profita de lesinul ei admirativ ca sa-i smulga promisiunea achizitionarii albumului. Cit m-am uitat eu, sa zic ca a gasit vreo cinci-sase cumparatori. Deci, daca-l mai invita Dan Diaconescu de citeva ori, o sa se-adune fani cit pentru un tiraj de CD-uri imprimate pe PC-ul personal al autorului si cu copertele multiplicate la un copiator color.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.