Unele din vedetele noastre prefera sa petreaca Pastele in sanul familiei, renuntand la diverse actiuni in care sunt implicate, iar altele isi onoreaza cu seriozitate concertele.

Diana Munteanu va merge in Noaptea de Inviere la slujba, in Bucuresti. Din cauza programului incarcat pe care il are atat ea, cat si iubitul sau, fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana nu stie sigur daca vor reusi sa mearga impreuna la munte, in prima zi de Paste.

"Eu am facut si Pastele catolic, in Italia, alaturi de iubitul meu, Mirco, si de sora mea. De data asta o sa merg la parintii mei, in Onesti, pentru a sarbatori acolo Pastele ortodox. In Noaptea de Inviere o sa am si un concert in Moldova", spune Cristina Spatar.

Rocsana Marcu a reusit sa tina post in Saptamana Mare, asa ca vrea neaparat sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Blonda nu s-a preocupat de pregatirile de Paste pentru ca mama ei a avut grija de acest lucru: "Voi merge la biserica, in Cernica, de Inviere".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.