Mihai Traistariu va petrece Sarbatorile de Pasti in afara tarii, lucrand la promovarea piesei cu care va concura la Eurovision.
Dupa Grecia si Slovenia, interpretul va continua turneul de promovare in Malta si Belgia. "De obicei petrec Sarbatorile de Pasti in familie, dar de data aceasta trebuie sa fac o exceptie pentru a promova piesa Romaniei peste hotare. Asa ca va doresc de acum un Paste fericit si o sa ciocnim un ou rosu cand ma intorc acasa", spune Mihai. Vineri dimineata, reprezentantul nostru la Eurovision decoleaza spre Malta, unde va sta pana a doua zi, timp in care va fi invitat la emisiuni radio si tv si va acorda nu meroase interviuri.

Nici macar sambata artistul nu va avea o clipa libera intrucat el va porni direct spre Belgia. Chiar de Pasti, pe 23 aprilie, el sustine un recital in cadrul unui mare concert organizat in Piata Sainte Catherine din Bruxelles. In aceeasi seara, va participa la o petrecere dedicata Eurovision-ului, organizata intr-un mare club din acelasi oras. La party vor mai fi prezenti si alti concurenti la marele eveniment. In plus, va mai acorda interviuri pentru mass-media din Belgia. Reprezentantul nostru isi continua munca de "reporter", in care a "debutat" odata cu vizita in Grecia. El este insotit de o echipa a TVR, iar materialele filmate vor face obiectul unei emisiuni difuzate de Televiziunea Romana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.