Arsenium (fost component al trupei O-zone) a filmat videoclip pentru piesa care va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2006.
Clipul este regizat de Marian Crisan, iar melodia reprezinta o colaborare cu Natalia Gordienko si Connect-R. "Am ales Moldova pentru ca am vrut sa-mi reprezint patria intr-un concurs important", a declarat Arsenie referitor la participarea sa la Eurovison. Filmarile s-au derulat pe parcursul a doua zile consecutive. In prima zi s-au tras cadrele de sincron in patru decoruri special construite, dintre care cel mai spectaculos il constituie o platforma rotativa pe care se prezinta mai multe fete, "periculoase", pe un motor foarte elegant.

Fetele pozeaza pe motociclete, cu accesorii de motociclism: genunchiere, casca, manusi si au cicatrici, urme de rani de la accidente cu motoare. A doua parte a filmarii a avut loc pe pista de carturi din Pipera. In aceasta locatie s-au tras cadrele cu Arsenium si Natalia pe motociclete. Cei doi se intalnesc pe pista pustie si se inscriu intr-o cursa spectaculoasa, de mare viteza, pe motociclete. Pentru acest joc periculos s-au folosit drept dubluri cascadori care au executat scheme dificile pe motociclete.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.