Roxana Ionescu, ca si Nicoleta Luciu, s-a facut remarcata in showbizul autohton datorita circumferintei bustului, bine pus in evidenta in emisiunile lui Dan Negru.

De aici si interesul Antenei 1 pentru ea, care, desi ar fi trebuit sa se debaraseze de toata trupa de dans de la "Ciao, Darwin!" in momentul in care formatul a fost scos din grila, a pastrat-o pe apetisanta lor colaboratoare. Pentru ca au facut-o celebra, Roxana are mare grija de sanii ei. Este constienta insa ca va veni un moment cand va fi nevoita sa apeleze la un estetician pentru a le pastra forma. Blonda s-a gandit deja la asta. Ea a marturisit prietenilor ca isi doreste sani mai mici, insa vrea sa recurga la operatie numai dupa ce va ramane insarcinata.

Peste un an vrea sa devina mama

Potrivit unor surse din anturajul Roxanei, blonda nu exclude sub nici o forma o interventie chirurgicala asupra bustului, la scurt timp dupa ce va deveni mama. Ea este constienta de faptul ca o sarcina poate avea urmari destul de grave asupra corpului ei. Oricum, Roxana a decis ca cel mai potrivit moment pentru maternitate este peste un an. Primul dintre motivele acestei amanari este ridicarea unei case intr-unul dintre cartierele selecte ale Bucurestiului, a carei constructie mai dureaza ceva timp. Celalalt, cariera in televizune si in paginile revistelor dedicate barbatilor.

Roxana se afla la cel de-al doilea pictorial de acest gen in Romania, iar cel dintai a atras interesul americanilor si brazilienilor care au imortalizat-o si ei in toata splendoarea. Pentru pictorialul aparut pe piata autohtona luna aceasta, fosta Mama Natura a vrut sa faca o schimbare. A slabit un numar la blugi, desi, aceasta scadere in greutate i-a afectat proportiile bustului.

In urma publicarii fotografiilor, Roxana Ionescu a fost contactata de catre conducerea publicatiei din Grecia pentru o aparitie in publicatia lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.