Mihaela Radulescu se pregateste sa plece luna viitoare in Africa de Sud pentru a realiza un nou documentar.

Vedeta, studenta in anul I la Universitatea Hyperion, la Regie, este foarte sarguincioasa, materia ei preferata fiind regie-film, unde a obtinut chiar nota zece.

Vrei sa pleci luna viitoare in Africa de Sud. Vei merge singura?

Voi merge cu sotul meu si va fi o vacanta combinata si cu... utilul, adica voi face si filmari pentru un nou film documentar artistic.

Cat timp vei sta acolo?

Voi sta 10 zile si voi vizita mai multe regiuni. Pentru ca si sotul meu are intalniri de afaceri acolo, am decis sa muncesc si eu si m-am pregatit sa fac un nou film documentar, dupa cele din Irak si Afganistan, dar, evident, pe cu totul alta tema decat cea a razboiului.

De ce ai renuntat la calatoria in Tibet?

N-am mai gasit timpul necesar acestei deplasari, au aparut alte proiecte mai interesante aici si a trebuit sa renunt. Dar Africa de Sud e o alta destinatie, cu multe povesti de filmat.

Ti-ai luat viza pentru Africa de Sud din Israel?

Noi nu avem un consulat al acestei tari la Bucuresti, asa ca trebuie sa mergi in alte capitale spre a obtine o viza. Am ales sa mergem in Israel, ne era cel mai la indemana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.