Weekend-ul trecut, clubul Metropolis a gazduit parada de moda a ziaristelor.
La acest eveniment a participat si Luana Ibaka, fosta sotie a lui Cabral, si una dintre prezentatoarele emisiunii "Da-i papucii", difuzata de Antena 1. Pe langa participarea la prezentarea de moda cu ziariste, imbracate de casa de moda L.O., Luana a filmat la Metropolis, si pentru emisiunea pe care o prezinta la Antena, alaturi de Luminita Anghel.

Printre cei prezenti in clubul Metropolis, au urmarit prezentarea inedita a jurnalistelor si cei doi componenti ai trupei Hi-Q, Mihai si Florin. Baietii au parut a fi destul de incantati de fetele care au defilat pe podium, asa ca la sfarsitul prezentarii au aplaudat ziaristele care au cochetat cu modellingul. Mireasa colectiei "Contraste by L.O." a fost chiar invitata emisiunii "Da-i papucii", careia Luana i-a facut o surpriza indeplinind astfel visul ei din adolescenta: sa fie manechin. Printre ziaristele care au defilat s-au aflat Ioana Popescu de la revista "X-Magazin", Izabela Ionita de la "Gardianul", Mireille Astrid Popa de la ziarul "Realitatea Romaneasca", subsemnata si Laura Dudau de la ziarul "24 de ore".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.