Corina Danila pare a nu avea deloc succes in dragoste. Dupa povestea de iubire cu Peter Imre, "magnatul tutunului", vedeta Euforia TV l-a intilnit pe Norris Mageanu, un prosper si tinar om de afaceri. insa nici aceasta relatie nu a mers, chiar daca au o fetita impreuna, vedeta de televiziune despartindu-se recent de Norris. Corina Danila a revenit in forta cu un nou look la Euforia TV, plecind de la Acasa TV, si avind o ascensiune profesionala remarcabila.

Se pare ca, din punct de vedere personal, lucrurile n-au mai mers asa de bine si discutiile dintre ea si Norris au continuat, finalizindu-se cu o despartire. Motivul ar putea fi gelozia legendara a lui Norris si faptul ca vedeta este extrem de ocupata si are putin timp pentru cei dragi. Chiar daca a asteptat s-o ceara in casatorie, acest lucru nu s-a intimplat, ci dimpotriva cei doi si-au dat seama ca nu pot fi impreuna. Prieteni de-ai Corinei sustin ca aceasta nu a mai putut sa accepte la nesfirsit crizele de gelozie ale fostului sau iubit si a hotarit sa nu mai traiasca alaturi de el.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.