In pelicula „Nunta“, vedeta Antenei 1 este o femeie de afaceri care are o aventura amoroasa

Dupa ce a aparut pe genericul unor productii semnate de regizori titrati precum Sergiu Nicolaescu sau Tudor Giurgiu, Mihaelei Radulescu i-a crescut atat de mult apetitul de a face film, incat este dispusa la voluntariat.

Vedeta Antenei 1 a acceptat sa joace fara nici un fel de pretentii financiare in pelicula "Nunta" a lui Deian Carmazan. La fel au facut si actorii Paula Chirila, blonda de la "Canalul de stiri", Adriana Trandafir sau Costica Draganescu. Timp de patru zile, Mihaela Radulescu si compania au filmat in camera de camin a lui Deian, indurand cu stoicism indicatiile regizorale ale acestuia. "Toti s-au comportat ca niste adevarati profesionisti.

Nimeni nu a fost vedeta, toata lumea si-a facut treaba fara sa obiecteze", ne-a spus Carmazan Jr.. In film, Mihaela Radulescu este patroana unei bijuterii care are o aventura amoroasa cu personajul interpretat de Costica Draganescu, nimeni altul decat viitorul sot al Paulei Chirila. Ei sunt surprinsi in timpul unui act sexual de cea mai buna prietena a eroinei (Adriana Nicolae), motiv pentru care nunta este anulata. Filmul "Nunta" este realizat special pentru examenul de licenta al lui Deian Carmazan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.