Cristian Chivu si Bogdan Stelea au mancat impreuna, la cateva ore dupa ce capitanul echipei nationale a ramas fara permis de conducere

Chivu si Stelea isi iau ramas bun in fata restaurantulul

In dimineata zilei de luni, Cristian Chivu a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in zona Primaverii. Pus sa sufle in fiola la ora 8.00 a.m, fotbalistul de la AS Roma a ramas fara permis deoarece avea o alcoolemie de 0,22 la mie.

Capitanul echipei nationale era insotit de o bruneta, care a protestat fara succes impotriva actiunii agentilor de circulatie. Conform acestora, echivalentul acestei alcoolemii poate fi depistat dupa consumarea a doua sticle de bere sau a 50 de mililitri de whisky.

Dupa cateva ore de odihna, Chivu a iesit din casa. S-a urcat in masina condusa de un sofer si s-a indreptat spre restaurantul "Al Dente", din zona Floreasca. Acolo a luat masa alaturi de prietenul sau Bogdan Stelea si de unul dintre angajatii firmei de impresariat a fratilor Becali.

Stelica e recidivist

Bogdan Stelea a ramas si el fara carnetul de conducere dupa o megapetrecere in clubul Office din Piata Amzei. Si fostul portar al echipei nationale a venit la masa de la "Al Dente" cu sofer, dovada ca stie sa respecte, la fel ca si Chivu, legile romane. In cazul lui Stelea e chiar de inteles, avand in vedere ca a mai avut o data permisul suspendat, in urma cu mai putin de un an, tot pentru conducere sub influenta alcoolului.

Ieri dupa-amiaza, Cristian Chivu a plecat spre Roma pentru a se alatura echipei sale. In Italia a fost pauza competitionala pentru sarbatoarea de Paste. Nu va fi tras de urechi, pentru ca in Italia ai dreptul sa conduci mai departe daca esti depistat cu o asemenea alcoolemie. Din nefericire pentru el, va trebui sa-si angajeze sofer la Roma pana cand ii va sosi permisul de la Bucuresti. Adica 90 de zile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.