Printul Albert de Monaco si-a dovedit spiritul aventurier cu ocazia expeditiei la Polul Nord, devenind primul sef de stat care se poate lauda cu aceasta experienta unica.
Printul Playboy nu s-a dezmintit nici de data aceasta, el fiind insotit in expeditie de o frumoasa alpinista blonda, britanica Anabelle Bond, potrivit agentiilor internationale de presa. Si, evident, de o haita de caini Husky, care i-au facut monarhului viata mai usoara. Albert al II-lea a ajuns la destinatie duminica, cu o ora mai devreme decat estimase, gratie timpului frumos. "Cand vezi peisajele de aici, dominate de mare si gheturi, iti dai seama cat de diversa este planeta noastra", a afirmat el cu satisfactie. Prin expeditia sa, Printul intentioneaza sa traga un semnal de alarma fata de incalzirea globala.

El nu a parasit nici ieri atmosfera "glaciala", deoarece urma sa se intalneasca, la Moscova cu presedintele Vladimir Putin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.