Un barbat din Italia care si-a pierdut orice speranta in a-si vedea sotia trezita din coma s-a sinucis, relateaza cotidianul britanic BBC News. Ironia sortii, dupa ce Ettore, in varsta de 71 de ani si-a pus capat zilelor, dupa doar cateva ore, sotia sa, Rossana, de 67 de ani, a iesit din coma si a intrebat unde este sotul ei.

Tragedia, care aminteste de sfarsitul tragic al lui Romeo si al Julietei, s-a desfasurat la Padova, la doar 60 de kilometri de Verona, locul unde s-ar fi petrecut povestea de dragoste scrisa de Shakespeare.

Ettore a stat zi si noapte langa patul iubitei sale sotii, de cand aceasta a avut un accident vascular si a intrat in coma, in luna septembrie.

Ziarele locale vorbesc de faptul ca batranul pleca acasa, isi facea treburile si se intorcea apoi la sotia sa, ajungand sa faca peste patru drumuri pe zi catre spital.

Cu toate acestea, saptamana trecuta, Ettore si-a pierdut orice speranta si a dat drumul la gaze, sinucigandu-se in garajul casei sale.

La nici 12 ore de la acest tragic eveniment, Rossana, care a fost asistenta medicala, s-a trezit din coma si a intrebat de sotul ei.

Se pare ca Ettore fusese recent la preot caruia i-a spus ca este foarte pesimist in ceea ce priveste starea sanatatii sotiei sale, el nemaisperand ca aceasta isi va reveni vreodata. Cuplul nu avea copii. In piesa lui Shakespeare, Julieta bea o potiune ca sa para ca a murit, pentru a putea fugi ulterior cu Romeo.

Din pacate, Romeo crede ca iubita sa a murit si se omoara. Julieta se trezeste, il vede pe Romeo mort si se omoara si ea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.