In urma unui accident petrecut pe platourile de filmare ale serialului "Baieti buni", care va putea fi urmarit in aceasta primavara la PRO TV, Cabral are mana dreapta luxata.
"Am facut o cerere la inceputul filmarilor sa-mi execut singur toate cascadoriile", marturiseste Cabral. "Filmam o scena complexa ce presupunea si o cascadorie pe o motocicleta", povesteste Cabral. La primele incercari, cascadorii profesionisti care supravegheaza filmarile au fost foarte multumiti de felul in care s-a descurcat "baiatul bun". Cabral filma o scena de actiune in care trebuia sa intre intr-un ambuteiaj generat de baietii rai si a alunecat cu motocicleta.

Experienta pe care o are ca motociclst i-a spus lui Cabral ca ar fi bine sa ramana intins si sa astepte sa fie verificat de medici. Ambulanta a sosit imediat si cand doctorii au ajuns langa el, Cabral era deja linistit. In urma caderii, vedeta din "Baieti buni" s-a ales cu ligamente rupte la glezne, cu genunchii zdreliti si mana dreapta luxata. "Acum o sa avem cateva zile de pauza la filmari, dar nu o sa ma opresc de la cascadorii"- spune Cabral care recunoaste ca si-ar dori sa aiba mai multa experienta ca actor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.