Prezentatoarea TV, Adina Halas, a avut norocul sa scape teafara si nevatamanta dintr-un accident de circulatie produs in centrul Bucurestiului.
Acrosata de un sofer neatent, blonda a avut prezenta de spirit sa vireze astfel incat sa nu loveasca un stalp.

Episodul s-a derulat la inceputul saptamanii trecute in jurul orei noua seara. Blonda se intorcea din Baneasa, unde a fost in vizita la Antena 1, televiziunea care o pregateste pentru pupitrul stirilor sportive, la volanul masinii sale, un Seat Ibiza. Intr-una dintre intersectiile ce traverseaza Calea Victoriei, ea a fost acrosata de un sofer care nu a acordat prioritate, asa cum ar fi trebuit. In urma impactului, Adina Halas a fost proiectata spre trotuar, unde la limita a reusit sa treaca printre un stalp si un zid, folosind o manevra invatata de la Ionut, fostul ei iubit. Politistii aparuti la fata locului au ramas surprinsi cand au descoperit ca soferita nu are nici macar o zgarietura data fiind gravitatea accidentului. Desi masina a fost distrusa intr-o proportie de 70 %, iar sperietura a fost pe masura, Adina a incercat sa pledeze in favoarea vinovatului care a ramas fara carnet pe o perioada de trei luni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.