Emisiunea "Cei mai iubiti", difuzata de TVR 1, a asigurat postului national pozitia de lider autoritar de audienta simbata, intre 20.00 si 23.00, potrivit studiilor de piata efectuate de TNS-AGB International. Cu o audienta medie de 19,5 procente si o cota de piata medie de peste 39 la suta, TVR 1 a luat fata concurentei. In acelasi interval, PRO TV a inregistrat un rating mediu de 7,7 la suta si 15,6 cota de piata, iar Antena 1 a avut o audienta medie de 3,4 procente si o cota de piata de 6,8 la suta.
TVR 1 a fost pe primul loc si la nivelul publicului comercial (18-49 de ani), cel mai atractiv din punctul de vedere al publicitatii, cu 13,6 procente rating mediu si 32,1 la suta cota de piata.
Cea mai mare audienta la nivel urban s-a inregistrat la ora 22.10, cind 2.962.000 de telespectatori urmareau programul "Cei mai iubiti", ceea ce corespunde unui rating de 27,6a si unei cote de piata de 53,9 procente. La nivel comercial, tot la 22.10 se inregistra o audienta de 22,1 la suta si o cota de piata de 49,9 la suta. Densitate maxima de vedete Ajunsa la a treia editie, emisiunea premiaza cele mai populare vedete din anul care a trecut, in urma unui sondaj IMAS realizat la nivelul intregii tari.
Audienta exceptionala a show-ului, la care participa vedete din toate zonele vietii publice, se explica si prin faptul ca au participat si au fost premiate si vedete de la alte posturi. Tiriac a glumit pe seama relatiei cu Andreea Marin Aflat pe scena, pentru a primi trofeul dedicat celui mai iubit om de afaceri, Ion Tiriac, care in ultimul an s-a afisat alaturi de prezentatoarea spectacolului, Andreea Marin, a glumit pe seama presupusei sale relatii amoroase cu vedeta "Surprizelor". El a insinuat ca, de fapt, ar avea o relatie cu Andreea Esca, si ea prezenta pe scena.
Tot Ion Tiriac l-a luat peste picior pe fostul sau coleg din teren Ilie Nastase, care se tot imbratisa cu Andreea Marin. El a sugerat, in gluma, un schimb de partenere, in urma caruia ar fi plecat acasa cu Amalia, sotia lui Nastase.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.