Dupa succesul de necontestat al pieselor “Sansa” si “Nimeni pe drum”, componentii trupei Spin revin cu un nou videoclip pentru piesa “Inca o zi”, un clip inedit, de imagine.

Filmarile au avut loc pe Strada Franceza din studiourile din Buftea, pe o vreme superba, care parca a tinut cu intreaga echipa.

Videoclipul nu se bazeaza pe o poveste, ci este mai degraba un produs de imagine, un clip de tranzitie care anunta trecerea catre o noua etapa si un nou album Spin. Piesa "Inca o zi" este o balada care vorbeste despre trecerea timpului, o melodie care poate parea usor atipica pentru aceasta perioada a anului.

Dupa ce s-au inchis in studio pentru luni de zile, artistii de la Spin promit sa revina cu un al doilea album, mai putin romantat decat primul, cu piese noi ce mizeaza pe elemente usor comerciale. "Am lucrat foarte mult pentru ca suntem extrem de pretentiosi. La noi un album se naste asemenea unui copil, poate dura chiar si mai bine de 9 luni.

Investim foarte mult suflet si talent si ne dorim ca si cel de-al doilea album sa fie la fel de bine primit ca si primul", a declarat Roxana, solista trupei Spin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.