Certificatul de casatorie al Marilynei Monroe si al jucatorului de baseball Joe DiMaggio din San Francisco din anul 1954 va fi scos la licitatie pe 19 mai la New York.
Dupa cum informeaza site-ul skynet.be, bucata de hartie imprimata cu cerneala verde si care poarta semnatura Norma Jean Dougherty (numele pe care il purta actrita dupa prima sa casatorie) si cea a legendarului sportiv, se preconizeaza ca va fi vanduta cu un pret cuprins intre 10.000 si 15.000 de dolari. Casatoria dintre cei doi nu a rezistat decat 274 de zile, insa exista voci care sustin ca acestia ar fi intentionat sa se recasatoreasca.

De asemenea, vor mai fi scoase la licitatie un pasaport al actritei si o scrisoare de dragoste pe care DiMaggio a pastrat-o in portofel pana in momentul mortii. Aceste doua obiecte se preconizeaza sa fie vandute cu o suma de aproximativ 30.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.