Salma Hayek (Camilla) si Colin Farrel (Arturo) au facut de curand un cuplu pe ecrane. Povestea lor de dragoste va putea fi vazuta incepand de vineri 21 aprilie si pe marile ecrane din Romania in filmul Ask The Dust/ Intreaba praful.

Desi a trebuit sa joace o scena de dragoste in care apare complet goala, frumoasa de origine mexicana s-a declarat incantata de parteneriatul ei pe ecrane cu actorul de origine irlandeza, care ocupa primul loc intr-un top al celor mai "vanati" burlaci, publicat de o revista americana.

"In ciuda reputatiei domnului Farrell trebuie sa recunosc ca omul asta s-a uitat in ochii mei pe intreaga durata a scenei si nici macar pentru o secunda nu si-a coborat privirea pentru a ma vedea goala", a declarat actrita.

Salma a refuzat initial sa se dezbrace, desi scenariul prevedea ca ea sa inoate goala alaturi de Colin. "Imi aduc aminte ca nu am vrut sa-mi parasesc rulota pentru ca era incredibil de frig afara si nu am vrut sa ma dezbrac din cauza ca ma temeam teribil de mult pentru sanatatea mea. A fost un adevarat cosmar sa filmez acea scena, in ciuda insistentelor mele de a renunta la ea", a mai spus Salma, adaugand ca a reusit sa iasa repede din aceasta stare datorita lui Colin.

"Cand cei din echipa au batut la usa rulotei in care statea Colin imi aduc aminte cu exactitate cum el a inceput sa fuga gol pusca prin intreg platoul de filmare, tipand si sarind ca un nebun. Toata lumea a inceput sa rada, lucru care chiar a reusit sa ma relaxeze. A fost atat de dragut sa faca asta pentru mine...", povesteste Salma emotionata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.