Se pare ca experienta “Eurovision 2004” nu a demotivat-o prea tare pe Sanda Ladosi.
Vedeta a revenit in atentia publicului cu un nou album intitulat "Kalini". Lansarea a avut loc joi 13 aprilie, in centrul City Mall. Noul album contine 10 melodii si doua remixuri pentru piesele "I admit" si "Kalini". Artista s-a gandit ca e momentul sa se alinieze trendului muzical international etno-pop. Asa se face ca noul "produs" Sanda Landosi are si o usoara tenta exotica, conferita de melodia "Kalini".

Acest single este un featuring cu interpretul de origine libaneza Jamal. La eveniment, colegii de breasla din "vechea garda" a muzicii usoare romanesti s-au inghesuit sa o felicite pe Sanda. Printre acestia s-au numarat: Madalina Monole, Silvia Dumitrescu si Adrian Enache. Un mare admirator al vedetei s-a declarat si omul de afaceri Silviu Prigoana care a rugat-o pe artista sa-i ofere un autograf pe cele 30 de cd-uri pe care le-a cumparat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.