Pe 23 aprilie, in duminica Pastelui, la "Lori" s-au anuntat invitati speciali: Adela Popescu, Dan Bordeianu, Anastasia Lazariuc si Cristi Tabara.

In prima parte a emisiunii, Loredana va discuta cu Adela Popescu si Dan Bordeianu despre relatie lor de dragoste. Cei doi s-au iubit, prima data, pe micul ecran, in telenovela "Numai iubirea", continuand povestea de dragoste si in viata reala.

Tanara pereche le va impartasi telespectatorilor amanunte despre felul in care a reusit sa devina un cuplu foarte unit. Cei doi joaca impreuna si in "Lacrimi de iubire", telenovela difuzata de luni pana vineri, de la ora 20.30. In ciuda consumului extraordinar de energie, munca la acest proiect i-a facut sa devina si mai constienti de legatura dintre ei.

Fiind vorba despre o zi speciala, Adela si Dan vor povesti despre Sarbatorile Pascale si semnificatia acestora pentru ei, despre cum au de gand sa petreaca aceste momente deosebite. In cea de-a doua parte a emisiunii, Loredana va discuta cu Anastasia Lazariuc si Cristi Tabara despre credinta, bunatate, intelepciune, virtuti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.