”Daca as putea sa zbor” este cea de-a doua piesa extrasa de pe albumul de debut al lui Keo, ”Fara aripi”.
Povestea clipului ii are ca protagonisti pe Keo si Cosmina Pasarin, in rol de inger. Filmarile pentru noul clip au pus pe jar intreaga echipa implicata in productie, pentru ca vremea mai putin prietenoasa a amanat cu aproape 3 saptamani inceperea lucrului. Locatiile inedite au fost alese pentru a pune in valoare cat mai bine simbolurile piesei: o parte din filmari au avut loc intr-o statie de metrou, iar altele pe acoperisul unei cladiri foarte inalte din Bucuresti, toate reprezentand o alternanta intre cer si pamant.

Coincidenta sau nu, titlul initial al piesei a fost chiar "Intre cer si pamant". Nici momentele de suspans nu au lipsit. Keo a filmat pe un acoperis, la inaltime foarte mare, in timp ce canta la pian, tinand intreaga echipa cu sufletul la gura. In plus, ploaia si vantul foarte puternic au intrerupt de cateva ori filmarile. Toate au meritat insa efortul pentru imaginile unice surprinse de camera.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.